Testa din idé till jämställdhetsprojekt

Här hittar du information om vårt stöd till er som vill söka bidrag.

Stöd under ansökningsförfarandet

Jämställdhetsmyndigheten kan erbjuda stöd för att utveckla en projektidé när utlysningen är öppen. Vi erbjuder möjlighet till återkoppling kring er projektidé på telefon. När utlysningen har stängt ges ingen möjlighet att få återkoppling på den formella ansökan. Vi lämnar inga förhandsbesked kring möjligheten att beviljas statsbidrag innan beslut har fattats.

För att samtalet ska blir så bra som möjligt vill vi veta lite mer om er idé innan ni bokar in tid för samtal. Därför vill vi att ni fyller i en blankett som kort sammanfattar er projektidé. Blanketten hittar du längst ned på denna sida. Svaren på frågorna ligger sedan till grund för ett återkopplingssamtal där ni har möjlighet att diskutera er projektidé med en utredare.

Ni har sedan nytta av era svar på dessa frågor om ni efter återkopplingssamtalet väljer att gå vidare och ansöka om statsbidrag.

Hur får vi stöd?

Börja med att fylla i blanketten längst ned på sidan. Skicka in blanketten till bidrag@jamy.se. Vi kontaktar er för att erbjuda en telefontid med en utredare för att diskutera er idé.

Bra att tänka på innan ni bokar in en tid:

Blanketten ”Testa din idé” är ingen formell ansökan. För att söka bidraget måste ni göra en formell ansökan. Kom ihåg att det nödvändigt att ta del av informationen om bidraget och vilka villkor som gäller innan ni ansöker.

Senast uppdaterad: 1:38 - 02 apr, 2019