Om kakor (cookies)

Jämställdhetsmyndigheten använder kakor. Kakor (eller cookies) är små textfiler som webbplatsen lagrar på din enhet.

Kakor används på många webbplatser för att ge en besökare tillgång till olika funktioner och för att förbättra och förenkla för dig som besökare. Det går att använda informationen i kakan för att följa hur användare surfar.

Enligt lagen om elektronisk kommunikation ska alla som besöker en webbplats med kakor få tillgång till information om att webbplatsen innehåller kakor och ändamålet med användningen av kakor. Besökaren ska också lämna sitt samtycke till att kakor används.

För mer information se Post- och telestyrelsens hemsida (öppnas i nytt fönster).

Användning av analysverktyg

Vi använder analysverktyget Google Analytics för att förstå och tolka våra användares beteenden på vår webbplats. Anledningen är att vi försöker förhöja våra användares upplevelse av och nöjdhet med webbplatsen.

Google Analytics lagrar ingen information om vem du som besökare är och kan varken identifiera din dator eller dig som person.

Vi har sedan 1 mars 2021 valt att avidentifiera besökarens IP-nummer före möjlig lagring hos Google. De har sedan det här datumet inte möjlighet att koppla samman en IP-adress med annan data som Google lagrar.

Senast uppdaterad: 6:47 - 03 mar, 2021