Miniseminarium (1 av 4): Vad är sexuella trakasserier?

I samband med utställningen Draw the line erbjuder Jämställdhetsmyndigheten fyra miniseminarier på temat sexuella trakasserier. Invigningsseminariet har temat: Vad är sexuella trakasserier?
  • Tid: 15:00 - 16:00
  • Plats: Kulturhuset Blå Stället, Angered, Göteborg

Den 26 augusti – 29 september visas utställningen Draw the line på kulturhuset Blå Stället i Angered. Utställningen är ett utdrag ur serieantologin med samma namn, som uppstod i spåren av #metoo. Utställningen är producerad av Nykterhetsrörelsens bildningsverksamhet (NBV), och visas i samarbete med Blå Stället och Jämställdhetsmyndigheten.

I samband med utställningen Draw the line erbjuder Jämställdhetsmyndigheten fyra miniseminarier på temat sexuella trakasserier. Varje seminarium varar i ca 60 minuter. Lättare förtäring erbjuds.

Det första seminariet leds av Jämställdhetsmyndigheten tillsammans med Malin Biller, medredaktör till Draw the line. Jämställdhetsmyndigheten kommer att prata om definitioner av sexuella trakasserier, vart en kan vända sig som utsatt samt synliggöra aktörer som jobbar för att motverka sexuella trakasserier. Malin Biller berättar mer om antologins uppkomst och dess syfte.

26 aug kl 15:00, Stora salongen                        
Invigningsseminarium: Vad är sexuella trakasserier?

Senast uppdaterad: 9:40 - 21 aug, 2019
  • Sexuella trakasserier