Kurs om Agenda 2030 och jämställdhetspolitiken

Jämställdhetsmyndigheten erbjuder en heldagskurs om de globala målen och dess relation till jämställdhetspolitiken.
  • Tid: 13 februari kl 09:30-16:30
  • Plats: Jämställdhetsmyndigheten, Angereds Torg 9
  • Anmäl senast: 31 januari 2020

Regeringens ambition är att Sverige ska vara ledande i genomförandet av Agenda 2030 både nationellt och internationellt, och här ska jämställdhet integreras och utgöra en grundpelare.

För att nå framgång i arbetet förutsätts att din myndighet har kunskaper om hur er verksamhet bidrar till en positiv utveckling av jämställdhetspolitiken och de globala målen för hållbar utveckling. Om myndigheten har ojämställdhetsproblem kan de vara hinder för att nå hållbarhetsmålen och genom att jämställdhetsintegrera er verksamhet kan ni upptäcka och åtgärda dessa.

Kursen avser att belysa dessa samband.

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som arbetar strategiskt och/eller med verksamhetsutveckling i statlig myndighet. Kursen passar dig som har behov av att förnya dina kunskaper eller inte tidigare har arbetat med att bidra till genomförandet av jämställdhetspolitiken och de globala målen för hållbar utveckling.

Om anmälan

Anmälan sker senast 31 januari 2020 . Anmäl dig via detta anmälningsformulär. Anmälan är bindande. Dock är anmälan inte personlig, vid förhinder kan du överlåta din plats till en kollega (kom då ihåg att uppdatera eventuell allergi och kostpreferenser).

Maxantal för deltagare är 15 personer och först till kvarn gäller. Vi ser positivt på att ni kommer två från varje myndighet, dock ej fler än två.

Kostnad

4 900: – ex. moms per deltagare. Lunch och fika ingår.

Kontaktpersoner:

Vid frågor om anmälan kontakta: christel.skandevall@jamy.se administratör.

Vid frågor avseende kursinnehållet kontakta sara.nilsson@jamy.se, innehållsansvarig.

Senast uppdaterad: 5:11 - 13 jan, 2020
  • Jämställdhetsintegrering
  • Politik