JiM-spridningskonferens

Under 2013-2018 har närmare 60 myndigheter haft ett regeringsuppdrag att stärka och vidareutveckla arbetet med jämställdhetsintegrering inom myndigheten (JiM). Den 4 december bjuder Jämställdhetsmyndigheten därför in till en spridningskonferens för att mötas och ta del av JiM-myndigheternas lärdomar och erfarenheter.
  • Tid: 4 december 2018 kl. 09.00-16.00
  • Plats: Norra Latin, City Conference Center, Stockholm

Under 2013-2018 har närmare 60 myndigheter haft ett regeringsuppdrag att stärka och vidareutveckla arbetet med jämställdhetsintegrering inom myndigheten (JiM). Den 4 december bjuder Jämställdhetsmyndigheten därför in till en spridningskonferens för att mötas och ta del av JiM-myndigheternas lärdomar och erfarenheter.

Det finns ett intresse från andra statliga myndigheter och aktörer att ta del av arbetet som bedrivits och ambitionen är att i samarbete med myndigheterna skapa en arena för delaktighet där erfarenheter och kunskap står i fokus och vi gemensamt blickar framåt.

Konferensens primära målgrupp är statliga myndigheter, inklusive lärosäten och länsstyrelser, SKL och SKL:s modellkommuner. Konferensen vänder sig till dig som har ansvar för, samordnar eller arbetar med jämställdhet. Inbjudan har gått ut till berörda aktörer.

Frågor? Kontakta:

Sara Nilsson, senior utredare stöd och samordning, Jämställdhetsmyndigheten
E-post: sara.nilsson@jamy.se

Senast uppdaterad: 11:16 - 10 apr, 2019
  • Jämställdhetsintegrering